Giris
Bulunduğunuz yer : ANA SAYFA
Forum Köşesi
Forum Köşesi Bugün : Cuma, 29 Ağustos 2008
![]() |
Türk Olmak |
|---|
|
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt. Kayıp Parola? |
|
Türk Olmak Forum Hayata Geçti
|
|---|
|
2007-10-01 15:04:00
Türk olmak forum köşemiz ziyaretçilerimizin tartışma ve bilgi paylaşımı alanıdır, herkes özgürce duygu ve düşüncelerini tarafsız bir ortamda tartışsın diye yayın hayatına başladı Türk olmak Forum.
|
|
||||
|---|---|---|---|---|
| Forum | Başlık | Cevap | Son Gönderi | |
|
|
Politik Görüşlerinizi belirtmenizi bekliyoruz ancak kesinlikle terör örgütü yanlısı yazılar yayınlanmayacak ve bu kişilerin ip adresleri Banlanacaktır.
|
1 | 0 |
>>
Toggo
| 02/10/2007 00:36
|
|
|
|
0 | 0 | Gönderi Yok |
|
|
|
0 | 0 | Gönderi Yok |
|
|
Özgür Tartışma Platformu
|
7 | 3 |
>>
Toggo
| 13/03/2008 08:17
|
|
|
|
2 | 1 |
>>
Serkan
| 21/01/2008 21:54
|
|
|
Lütfen tarihte yapılan yanlışlar, olması veya olmaması gerekenler gibi bir tartışma ortamı oluşturmanızı rica ederiz. Örnek : Ermeni Tasarısı
|
4 | 4 |
>>
A.CEMAL SANER ADALILAR
| 13/01/2008 02:56
|
|
|
Okulumu yaparmısın?- Hakkari Uğuraçan köyü ilk öğretim okulu ile başadığımız bu yardım kampanyasına gösterilen yoğun ilgi çerçevesi altında yardım severlerin önerilerine göre bu kampanyayı Hakkari bölgesindeki diğer köy ilkokullarına da yardım ederek devam etme kararı aldık. Hakkari milli eğitim müdürlüğü ve hakkari valiliği ile temas halinde bulunarak her seferinde bir köy okulu tesbit ederek bu okulun ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanacak.
|
0 | 0 | Gönderi Yok |
|
Son Gönderiler
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
2
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|---|
|
Toplam Kullanıcı: 135
Son Üye: bill2501
Toplam İleti: 22 Toplam Başlık: 14 Toplam Bölüm: 1 Toplam Kategori: 7 Bugün Açılan: 0 Dün Açılan: 0 Bugünkü Toplam Cevap: 0 Dünkü Toplam Cevap: 0 » Son Gönderileri Göster » İstatistikler Hakkında » Kullanıcı Listesi |
|
|
|
Sistem: FireBoard